Beter worden door Bleekselderij Sap ?

Als uitbreiding op mijn protocol om beter te kunnen worden voeg ik het drinken van Bleekselderij Sap toe aan mijn ochtend routine. 

Ik werd op dit spoor gezet door een arts die ik vertelde dat er een ontsteking door mijn hele lichaam is gemeten.

Volgens haar zou het drinken van Selderij Sap op een lege maag een  oplossing kunnen zijn. 

 Wat is Selderij Sap?

Als de mensen alle krachtige genezende eigenschappen van selderij sap zouden kennen, zou het alom worden gezien als een superfood. Helaas is dat nog niet zo. Selderij heeft het  vermogen om verbeteringen te creëren bij allerlei gezondheidsproblemen, heb ik vernomen. Selderij schijnt een echte redder te zijn als het gaat om chronische ziekten.  Hier ben ik natuurlijk ingedoken en geef een korte introductie van de werking.

Ontsteking Remmend

Selderij Sap heeft veel en krachtige ontstekingsremmende eigenschappen. Selderij is perfect om ontstekingen te stoppen, omdat het de ziekteverwekkers uithongert, zoals onproductieve bacteriën en virussen die de ontsteking veroorzaken. Selderij bevat een groot aantal onontdekte minerale zouten die samen als een antisepticum werken. Wanneer deze krachtige minerale zouten in contact komen met virussen of bacteriën zoals Streptococcus en andere ziekteverwekkers die verantwoordelijk zijn voor chronische ziekten beginnen de zouten de celmembranen van de ziekteverwekkers af te breken, waardoor ze uiteindelijk worden gedood en vernietigd.

Als we het hebben over zouten, dan gaan bij de meeste mensen alle alarmbellen af en treed de geprogrammeerde reflex op de voorgrond… want zout is toch slecht voor je ? De wetenschap is het nog niet helemaal eens over de soorten zout in selderij. Selderij’s natuurlijk voorkomende zout (natrium) helpt eigenlijk de bloeddruk te stabiliseren, door het te verlagen als het te hoog is te verhogen als het te laag is. Verder zal het je organen niet uitdrogen – in plaats daarvan klampt het zich vast aan giftige, gevaarlijke zouten van voedsel van slechte kwaliteit en helpt het ze af te voeren terwijl ze worden vervangen door onontdekte clusterzouten. Deze clusterzouten werken symbiotisch en systematisch om gifstoffen, dode ziekteverwekkers zoals virussen en bacteriën, en pathogene neurotoxines en afval uit elk kleinste plekje van het lichaam te verwijderen en af te voeren.

Het is een interessant verhaal om verder te onderzoeken.

Selderij Sap herstelt effectief de complexe balans van de maag en de toevoer van zoutzuur. Het versterkt ook het spijsverteringsstelsel door de lever te helpen genezen, wat leidt tot een toename van de galproductie, waardoor constipatie en een opgeblazen gevoel worden verlicht. Plus door het verlagen van de niveaus van ziekteverwekkers zoals bacteriën en virussen en indringers zoals schimmels en leidt het tot versterkte darmwand. Selderij Sap is een van de meest diep werkende manieren om de spijsvertering te herstellen. 

Selderijsap recept

Gewoon, vers selderijsap is een van de krachtigste genezende sappen die voor ons beschikbaar zijn. Deze schone, groene drank is de allerbeste manier om je dag te beginnen. Maak van dit sapje een onderdeel van je dagelijkse routine, en binnenkort wil je geen dag meer zonder!

Ingrediënten:

  • 1 bos bleekselderij

klaarmaken:

Spoel de bleekselderij af en haal hem door een slow juicer. Een Angel Juicer 5500 is de Rolls Royce onder de slow juicers omdat ze duurzaam zijn en de hoogste sap opbrengst geven. Drink onmiddellijk voor het beste resultaat (max 30 min. voor behoud van al het goeie)

Tips voor selderijsap

Drink elke ochtend ongeveer 500 Ml selderij sap op een lege maag. Zorg ervoor dat het vers, puur selderij sap is zonder andere ingrediënten. Selderij sap moet gezien worden als een medicinale drank, geen calorische drank, dus je hebt daarna nog steeds een ontbijt nodig om de ochtend door te komen. Wacht minstens 15-30 minuten na het drinken van je selderij sap voordat je iets anders consumeert.

 Gebruik waar mogelijk biologische selderij. Als je conventionele bleekselderij gebruikt, moet je deze vooral goed wassen voordat je er sap van maakt.

Hoe ik verder ga:

Zoals je hebt kunnen lezen in mijn artikel over de ochtend rituelen “Dagelijkse dingen om beter te worden” gebruik ik Natrium Bicarbonate, Lemon Juice en warm gefilterd water om het lichaam in een alkalisch neutrale staat te helpen brengen. Aangezien Selderij Sap een soort van dezelfde werking heeft en ik het Selderij Sap een serieuze kans wil geven wil ik het zo zuiver mogelijk doen sla ik het nu over en de Selderij Sap gaat er echt op een nuchtere maag in. Er zal een vervolg komen op dagelijkse dingen want er zijn nog meer interessante dingen te vermelden, maar ook de resultaten van “Selery Juice” zoals de engels sprekende mensen het kennen in mijn leven krijgt hier aandacht.

Verbind je, onderzoek de informatie die je hoort, denk na, heb lief en ga met licht en liefde geven door het leven !

Graag hoor ik jullie commentaar hierover onder de post of in de mail.

Graag wil ik jullie verzoeken mij te steunen door donaties om mijn reis “op weg naar beter” mogelijk te maken.

 

bezoek de Donate pagina (https://brainfusion.nl/donate/) voor meer opties

(*disclaimer: Niets op deze website is bedoeld als een medisch advies. Het is niet de de bedoeling om de indruk te geven dat een mening ook waarheid is. Mijn visie , of die van anderen die ik vermeld, geven geen waarheidsclaim of zijn bedoeld om mensen die een andere mening hebben te kwetsen. )

 

Hi There 👋

Krijg de laatste berichten en speciale berichten voor alléén mensen op deze lijst !

We don't send spam! Read our privacy policy for more info

Dit bericht is geplaatst in Natural Medicine met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef jou reactie hier:

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.