over mij

Patrick Bömer

Patrick Bömer

Mijn naam is Patrick Bömer en ik werkte in de ICT. In 2001 heb ik mijn eigen bedrijf Brainfusion opgericht wat als doel heeft om samen met haar klanten tot een gezamenlijk doel te komen, ergo de naam Brain-Fusion; door samenwerking samen tot een beter einde komen – het versmelten van de geest zoals je wil. Door geestelijke en lichamelijke problemen ben ik er in 2005 eruit geklapt. Dat ik momenteel een nieuwe lichamelijke uitdaging heb waar ik door samenwerken  aan een oplossing wil werken geeft weer een nieuwe invulling aan de naam Brainfusion – door de gezamenlijke kennis van natuurlijke geneeswijzen in te zetten komen we samen sneller naar het doel; een echte BrainFusion !

 

waarom ben je op deze site?

graag wil ik je laten delen in mijn kennis die ik heb opgedaan om een gezonder en dus beter leven te kunnen leiden. Verschillende oplossingen zijn je misschien al bekend daarom beschrijf ik de meest onbekende oplossingen het eerst. Dat je een ui doorgesneden naast je bed kan leggen met een beetje honing erover heen om te helpen bij hoest en griep gevoel weten de meeste mensen wel, maar toch is het interessant om wel te benoemen. Graag krijg ik reacties op de posts, zie ik ze graag terug op jullie social media en kunnen we een onderdeel worden van een gezondere samenleving – Connection is Protection

wat is de vraag?

Dat ik het niet alleen kan is mij de afgelopen jaren meer dan duidelijk geworden. Van teleurgesteld in de medische wereld en haar conclusies tot het inzicht dat ik alleen niet tegen de “boze buitenwereld” kan vechten kwam er een depressie die zo heftig werd dat mijn zoekmachine geschiedenis ineens vol stond met mogelijkheden om een eind aan mijn leven te maken. Alle verschillende fases zijn langs gekomen en nu heb ik ingezien dat mijn eilandje te klein is om een uitweg te vinden en er hulp van meer mensen met verschillende kwaliteiten nodig is. Zoals beschreven word met het Value 4 Value model wat Adam Curry met zijn NoAgenda Podcast zijn er drie T’s om bij te dragen; Time, Talent en Treasure. Ook ik zie hier het nut van in. Ten eerste kost het mij onwijs veel tijd om de techniek van website en de verspreiding van de maken content op me te nemen, graag maak ik gebruik van hulp hiermee. Heb je een Talent om mij nuttige adviezen te geven om tot een verbetering van mijn gezondheid te komen of om met de website en content te helpen dan is dat zeer welkom. Wellicht heb jij een mooier netwerk om de boodschap te verspreiden. En als laatste niet onbelangrijk gedeelte zal deze reis bekostigd moeten worden en hier komt de Treasure om de hoek kijken. Helaas moet ik nu al elk dubbeltje omdraaien om rond te komen en is een medisch traject op eigen kosten niet na streven in mijn eentje.

wat is het probleem ?

Een samenvatting van de laatste tijd geeft een indruk waar ik nu ben. De meer uitgebreidere versie zal ik hier op termijn publiceren en dat maakt een deel uit van mijn totale reis met heftige uitdagingen maar ook de mooie lessen die het mij heeft gegeven. Soms werden die lessen meteen geleerd maar vaak zijn ze ook achteraf duidelijk geworden aan mij. misschien is het handig om met het laatste te beginnen, je weet wel als ik nu naar een arts ga zou ik mijn problemen zo kunnen beschrijven.
Ik kan heel moeilijk “los” lopen en stilstaan is een probleem zonder steun. In huis loop ik voor de veiligheid met een rollator om iets te laten vallen , inclusief mijzelf te voorkomen. Het is begonnen met een verhoogde spierspanning in mijn linker bovenbeen (hamstring). Dat is zo heftig dat ik al meer dan een jaar niet buiten ben geweest behalve onder begeleiding naar bv een arts. Mijn rechteroog is heel gevoelig voor licht zo dat een zonnebril niet eens voldoende is om geen pijn in het oog te krijgen. ’s Nachts kan het zelfs fysieke pijn worden als ik op mijn rechter zijde lig in bed.  Ook heb ik een heftige vorm van oedeem gehad, waarbij ik “ineens” een boel vocht vasthield bij de enkels en benen. Verschillende malen oor ontsteking ( een echt nat oor ) en veel slijm uit de neus die in de keel liep ’s nachts. Zo zijn er nog wel een paar dingen die ik misschien later apart vermeld. De normale medische weg, huisarts en verwijzen naar een specialist was al moeilijk, maar zelfs een simpele bloedtest roept nu ineens weerstand op. het lijkt wel of ik een rode vlag achter mijn naam heb staan.

welke stappen heb ik genomen? 

historie met huisarts amstelveen / heemstede corona / amstelveen corona / amstelveen nu
MRI ( De MRIscan van het hoofd richt zich op het opsporen van risicofactoren en (mogelijke) aandoeningen in de schedel en/of hersenen. Tumoren of ontstekingen )
EMG ( EMG-onderzoek is de werking onderzoeken van de zenuwen en spieren in uw armen of benen, of van de prikkeloverdracht van zenuw op spier. ) was helemaal goed.
CDS (bacteriën virussen en schimmels – word in waterzuivering en voeding industrie gebruikt) en DMSO (zuiverend, bloedverdunner, spier ontspannend)
Een omgekeerde osmose systeem wat mijn water filtert voor drinken/ koken. Orthomoleculaire therapie, ontgifting en aanvulling van vitamines en mineralen, het doormeten met Quest9, Rife en Oligoscan dit gaf aan dat ik ergens een ontsteking had maar de plek was onduidelijk. Er mogelijk een intolerantie voor zuivel zou kunnen zijn en er een nogal hoog percentage metalen gemeten word.
Het stoppen met zuivel als advies, ik was al bijna vegetarisch, en nu ben ik veganistisch, en  veel onderzoek gedaan om verstandig te eten om geen tekorten te krijgen. Biologische voeding, biologische kruiden, mediterraan zeezout. Biologische koffie voor koffie enemas. Castor oil packs.
Toen ik een poosje veganistisch at en flink aan het afvallen was van op zijn dieptepunt 120kg en onder de 100 kg kwam kreeg ik ernstige last waardoor ik erg schrok.
Met koffie en alcohol gestopt en de oedeem in mijn benen verdween bijna helemaal. Toen ik een beetje ging smokkelen (ik ben ook maar een mens en niets leek te werken..) kreeg ik artrose achtige klachten, ik ben weer gestopt met af en toe een pizza, of ijs en koffie en de artrose klachten zijn nu helemaal weg na 2 weken ..

wat kan ik er aan doen?

Zoals ik het wel eens heb verteld; Het lijkt wel of het huis (lichaam ziek) in brand staat (ontsteking) de brandweer is aan het blussen (alle lifestyle aanpassingen, vitamines, mineralen etc.) maar er word steeds benzine op het vuur gegooid. Het lijkt of er ergens een chronische ontsteking zit.  Al langere tijd weet ik dat er een koppeling tussen amalgaam vullingen, wortelkanaal behandelingen en verstandskiezen verwijderen en de algemene gezondheid van de mens lijkt te bestaan. Recent heb ik het ik een online masterclass gevolgd over Oral Health (Beschrijving ) dit heeft mijn ogen meer geopend dat dit mogelijk een oorzaak kan hebben van mijn lichamelijke uitdagingen. Via een biologische tandarts werd er een traject voorgesteld met extractie van 4 elementen door een kaak chirurg. Toen ik de kaakchirurg belde werd mij verteld dat het al met 15 minuten weer klaar is. want er stond alleen drie elementen trekken op de verwijsbrief… met de tandarts gesproken dat de kaakchirurg niet meer wil en kan doen dan wat er op de verwijsbrief staat en of de tandarts de verwijsbrief kan aanpassen zodat de kaakchirurg ook naar eventuele ontstekingen bronnen kijkt en de foto’s beter bekijkt, maar daar zag ze het nut niet van in. Ik werd er letterlijk geestelijk en lichamelijk ziek van… en dus de afspraken maar geannuleerd.
via een zoektocht nu een betere biologische tandarts / orthomoleculair praktijk gevonden. Dit heeft voor en nadelen. De voordelen zijn dat ze het meeste zelf kunnen en dus ook goed, het nadeel is dat er een rekening aan vast zit die ik geheel zal moeten betalen. Nou valt de extractie nog mee, maar het behouden van de kauw functie alleen zal een hele prijzige aangelegenheid gaan worden.  En hier heb ik echt jullie hulp voor nodig

wat krijg jij er voor terug?

Patrick heeft een gezondheids-  en economisch probleem. De standaard medische zorgverleners kunnen niet verder helpen maar er is wel een probleem wat steeds heftiger word. Om alle onderzoeken , “alternatieve Artsen”  bezoeken en de bijbehorende nutriënten, natuurlijke medicatie en natuurlijke voeding te kunnen bekostigen heeft hij jouw hulp nodig.

Graag wil ik je “terugbetalen” op de manier zoals ik kan, en dat is bijvoorbeeld door mijn ervaringen met je te delen op mijn Blog sectie hier. Je weet wel van die “Volgens Oma…” oplossingen zoals schoonmaak azijn bij de was en je hebt geen wasverzachter nodig … etc etc

Graag wil ik jullie verzoeken mij te steunen door donaties om mijn reis “op weg naar beter” mogelijk te maken.

bezoek de Donatie pagina voor meer opties

(*disclaimer: Niets op deze website is bedoeld als een medisch advies. Het is niet de de bedoeling om de indruk te geven dat een mening ook waarheid is. Mijn visie , of die van anderen die ik vermeld, geven geen waarheidsclaim of zijn bedoeld om mensen die een andere mening hebben te kwetsen. Soms zijn er koppelingen naar commerciële websites voor producten die voor mij hebben gewerkt zodat je er snel naar toe kan. Hiervoor ontvang ik soms een kleine vergoeding. Maar deze commerciële websites hebben niets te maken met Brainfusion en beïnvloeden zeker niet wat hier gepubliceerd is. )

Hi There 👋

Krijg de laatste berichten en speciale berichten voor alléén mensen op deze lijst !

We don't send spam! Read our privacy policy for more info