Percepties van de realiteit – Een nieuwe start ?

Ik was vannacht aan het dromen en ineens kwam er een helder concept langs.

Ik ben ziek… Nog steeds weet ik niet precies wat de oorzaak is. Om een heel lang verhaal kort te maken: in september 2018 heb ik een hele zware hersenberoerte gehad. Dit was kantje boord.

Met begeleiding ben ik gerevalideerd, eerst intern bij Reade, en ik heb weer moeten leren slikken en lopen. Na drie maanden was ik weer thuis en het eerste jaar ging het alleen maar de goede kant op. Ik maakte dagelijks lange wandelingen en haalde om de dag boodschappen op de fiets bij een supermarkt die meer dan 5 kilometer verderop was. Een luxe als ik er nu aan terugdenk. Momenteel moet ik me in huis al verplaatsen met een rollator en kan ik zonder steun niet meer lopen, waardoor ik ook bijna niet meer buiten kom. Zelfs een stoel in de tuin achter het huis is gevaarlijk om te bereiken omdat ik me nergens aan kan vasthouden voordat ik er ben…

De medische wereld heeft me tot op heden nog niet kunnen helpen en lijkt me meer tegen te werken om van die rollator af te komen. Vragen als “Wat zijn nu eigenlijk uw klachten?” nadat ik dit vertel, lijken meer op kleine symptomen te focussen en juist niet op de onderliggende oorzaak waarom die symptomen er zijn.

Alles wat je aandacht geeft, dat groeit. Ik merkte in 2020 dat het elke dag slechter ging en dat speelde zo erg in mijn hoofd dat ik er suïcidaal van werd. Om de “knop om te zetten” ben ik begonnen me te focussen op “wat ben ik blij dat dit alweer is gelukt” in plaats van negatief over dezelfde situatie te denken. Vannacht was er duidelijk een teken dat dit de weg is die ik wil bewandelen. Dit zal nog niet makkelijk zijn. De negatieve invloeden wil ik wel blijven benoemen en aan de kaak stellen als dat evident is. Tenslotte hebben meer mensen er mee te maken en kunnen we van elkaar leren door deze ervaringen te delen en erover te praten. Maak deel uit van de oplossing!

Ik bedacht me dat ik aan het afwachten was op hulp en/of een diagnose van wat er aan de hand is. Waarom blijf je in die afwachtende modus zitten en zou je niet beginnen met iets wat aan de oorzaak kan werken? Er zijn door een orthomoleculair arts aanwijzingen gevonden dat we te maken hebben met ontstekingen in het gehele lichaam. Verder zijn er indicaties die niet uitsluiten dat het een vorm van kanker zou kunnen zijn.

Hiervoor heb ik hulp nodig om goede THC-olie te vinden. Hiervoor roep ik de hulp in van iemand die veel contacten in die bedrijfstak heeft. Omdat een juiste manier van behandelen meer om het lijf heeft, zouden biologische voeding en bijvoorbeeld sappen juicen kunnen bijdragen aan de heling. Nou heb ik eerder het juicen geprobeerd en daar waren twee zaken erg nadelig. Ten eerste: het kost veel tijd en energie om de juice te maken en dat was toen al bijna niet te doen. Ten tweede: het kost heel veel geld om biologisch te eten en vers sap te juicen. Hier heb ik hulp bij nodig, anders moet ik het binnen korte tijd opgeven door die nadelen.

Mijn posts zal ik ook op substack publiceren : https://substack.com/@amsterdamboomer
Elke claim in de berichten is fictief en niet bedoeld om mensen te beïnvloeden of te misleiden. Indien er een medische claim wordt genoemd, is deze niet bedoeld als advies en moet je dit zelf overwegen en verder onderzoek doen voordat je enige actie onderneemt. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde zorgverlener voor persoonlijk medisch advies. Als U mijn bijdrages waardeert dan ben ik zeer erkentelijk als U een donatie doet . Natuurlijk mag je zelf bepalen wat het je waard is en kan je me op elke manier helpen die bij jouw past.

Hi There 👋

Krijg de laatste berichten en speciale berichten voor alléén mensen op deze lijst !

We don't send spam! Read our privacy policy for more info

Dit bericht is geplaatst in Op weg naar Beter. Bookmark de permalink.

Geef jou reactie hier:

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.