Missie

wat kan je verwachten?

graag wil ik je laten delen in mijn kennis die ik heb opgedaan om een gezonder en dus beter leven te kunnen leiden. Verschillende oplossingen zijn je misschien al bekend daarom beschrijf ik de meest onbekende oplossingen het eerst. Dat je een ui doorgesneden naast je bed kan leggen met een beetje honing erover heen om te helpen bij hoest en griep gevoel weten de meeste mensen wel, maar toch is het interessant om wel te benoemen.

Ik beschrijf methodes die je kan toepassen die niet zo bekend zijn bij de meeste mensen. De meeste pas ik zelf toe en hebben een persoonlijke noot. Ook zal je soms artikelen vinden die ik zo de moeite waard vind dat ik het graag met je wil delen. En er zullen persoonlijke ervaringen gedeeld worden die een link hebben met de methodes die ik heb toegepast en hier heb besproken.

hoe kan je helpen?

Graag krijg ik reacties op de posts, deel je je ervaringen en zie ik ze graag terug op jullie social media en zo kunnen we een onderdeel worden van een gezondere samenleving – Connection is Protection

 

Hi There 👋

Krijg de laatste berichten en speciale berichten voor alléén mensen op deze lijst !

We don't send spam! Read our privacy policy for more info