Waarom percepties van de realiteit

Hoe kan je inzicht veranderen?! Nou heel erg. Ik dacht dat ik best al veel wist ( wakker noemen ze dat tegenwoordig) die veranderingen schrijf ik onder andere op mijn Substack https://substack.com/@amsterdamboomer en als je dat niet wil bekijken of mij sponsoren dan kan je het ook op m’n site terug lezen.

Er word steeds meer in de media bekend gemaakt over de feiten dat er “iets niet helemaal was zoals ons werd verteld” over Corona / COVID 19 in 2020. Veel van de roeptoeters van het algemeen verhaal zeggen nu dat ze “toen nog niet alles konden weten” ( goh waarom ik dan wel ?) en dat er een 9/11 style commissie moet komen om het te onderzoeken… Dat klinkt mooi voor de “normies” maar voor mensen die al langer naar verschillende bronnen kijken en luisteren… 1 ) 9/11 was helaas ook een vooropgezet plan en niet uitgevoerd door moslims. 2) Een Commissie heeft een rapport over 9/11 gemaakt waar meer leugens en coverups in staan dan de hele 9/11 scam zelf was.

Helaas worden deze aantoonbare onwaarheden verkondigd door mensen die hoofdzakelijk goeie en heldere , afwijkende meningen van de mainstreammedia , verkondigen en daarom veel geloofd worden…

Dat zijn mijn percepties van de realiteit ….

Hi There 👋

Krijg de laatste berichten en speciale berichten voor alléén mensen op deze lijst !

We don't send spam! Read our privacy policy for more info

Dit bericht is geplaatst in Op weg naar Beter. Bookmark de permalink.

Geef jou reactie hier:

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.