Beter worden? Dit heeft goed gewerkt!

Ik ben zo blij dat ik meerdere technieken toepas om weer een betere gezondheid te krijgen. Vandaag vertel ik graag welke dingen mij duidelijk geholpen hebben en ik weer uitzicht heb op een betere gezondheid.

Als ik er mensen mee kan helpen zodat ze meer kans op een gezonder leven hebben, zoals ik, dan is het een geslaagde missie om dit te delen. Het enige wat vermeerderd door te delen is tenslotte liefde.

Geen Stalen Frame meer…

ik ben bij een biologische tandarts geweest die me ook heeft doorgemeten middels electro-acupunctuur. Hier kwam uit naar voren dat mijn lichaam niet goed reageert op mijn stalen gebit prothese. Het apparaat geeft geluidjes af en sloeg ongeveer op tilt met de frames , en niet meer zonder …. Nou de logica vertelde me al snel dat ik ze nooit meer in zou doen.

De dagen erna sliep ik ineens beter. Ook is mijn gehoor, wat steeds slechter werd, per dag beter geworden. Ineens zijn er soms twee neusgaten vrij ipv één… Dit waren enkele zeer merkbare voordelen door deze frames niet meer in te hebben!

Ontgiften door een detox routine…

Middels een scan kwam ik er achter dat er veel zware metalen in mijn lichaam zitten en er is sprake van een chronische ontsteking. Als advies kreeg ik een detox te doen. In het kort die je een voorbereiding van een week ( parasieten verwijderen ) en dan 1 dag met een routine die je volgt. Afsluiten met een dag slapjes en rustig aan doen.

Mijn nachtrust was ineens spectaculair goed. Maar 2x uit bed geweest, wat voor mij een unicum is, en 8,25 uur in bed. Volgens mijn slaap app – zat ik ineens op een nacht van 100%

Meer levensstijl en gezondheid tips die je niet vaak hoort

Dit zijn enkele dingen die een direct merkbaar verschil hebben gemaakt bij mij. Dat elke persoon uniek is en dus anders zal reageren op deze technieken is evident. Er zijn heel veel dingen die ik heb aangepast om weer beter te kunnen worden. Als je de voorwaarden om te genezen zo positief mogelijk beïnvloed en (potentieel) negatieve dingen elimineert heb je de meeste kans.

Op mijn pagina https://brainfusion.nl vind je daarom veel van de tips , trucs en technieken die bij dragen aan ieders gezondheid. Hier lees je meer over de Biologische Tandarts en de ontgifting / detox methode

Hi There 👋

Krijg de laatste berichten en speciale berichten voor alléén mensen op deze lijst !

We don't send spam! Read our privacy policy for more info

Dit bericht is geplaatst in Op weg naar Beter met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef jou reactie hier:

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.