Op Weg Naar Beter…

Op Weg Naar Beter…

We leven in een “rare” tijd waar de feiten en perceptie door elkaar heen lijken te lopen. Zo wel in de hoofden van mensen als de uitspraken die ze doen en of ze hun tenen uitsteken of juist intrekken zodat er wel of niet op getrapt kan worden. Ook bij dit plastische voorbeeld zien we dat een feit of een perceptie ingezet word wanneer dat de zaak dient.

In deze rare afgelopen 3 jaar ben ik door verschillende stadia gegaan. Eerst had ik zoiets van “wat gebeurd er nu allemaal en moet ik dat nu wel of niet series nemen? Ik kreeg een telefoontje van een vriend die me aanraden om vooral maar snel nog wat boodschappen te doen want ” all hell is going to break loose ” Dit werd in de begin periode van de covid-19 periode ge-kenmerkt als de periode met een tekort aan toilet papier… huh als ik het nu opschrijf dan weet ik nog steeds niet in welke categorie ik dat moet gaan plaatsen. Was er een tekort, waar kwam het door, wie bericht erover, is het waar of worden we afgeleid van iets anders waar we niet te veel van mee mogen krijgen… who knows.. ik niet meer in ieder geval.

Wat mij duidelijk is geworden is dat het niet om de feiten gaat maar om de perceptie die het verhaal geeft bij de ontvangers , de burgers, je weet wel de nutteloze eters …

ook dit is weer een test maar bereid je vast voor op de content die komen gaat.

Patrick heeft een gezondheids-  en economisch probleem. De standaard medische zorgverleners kunnen niet verder helpen maar er is wel een probleem wat steeds heftiger word. Om alle onderzoeken , “alternatieve Artsen”  bezoeken en de bijbehorende nutriënten, natuurlijke medicatie en natuurlijke voeding te kunnen bekostigen heeft hij jouw hulp nodig.

Graag wil ik je “terugbetalen” op de manier zoals ik kan, en dat is bijvoorbeeld door mijn ervaringen met je te delen. Je weet wel van die “uit den ouden doos” oplossingen zoals schoonmaak azijn bij de was en je hebt geen wasverzachter nodig … etc etcbezoek de Donate pagina voor meer opties

Hi There 👋

Krijg de laatste berichten en speciale berichten voor alléén mensen op deze lijst !

We don't send spam! Read our privacy policy for more info

Dit bericht is geplaatst in Op weg naar Beter. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Op Weg Naar Beter…

  1. Patrick Bömer schreef:

    dat er nog maar veel interactie mag gebeuren

Geef jou reactie hier:

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.