Het Universele Medicijn bestaat dat ?

Van ongeloof , naar onthulling, via bevestiging, en wetenschappelijk onderbouwd rolde ik van verbazing naar onderbouwing. Een hele rare reis die mijn ogen open deden.

Malaria kan dus genezen worden?

( kleine update met bewijs – video en foto’s )

Artikel op een “complotten site” …

’s ochtends kijk ik al jaren op Timehop, een app die gebeurtenissen uit mijn verleden laat zien van social media en foto’s. Ver voordat Facebook en anderen dat ook gingen doen zijn ze al begonnen, en ik ook. Begin november 2020 kreeg ik weer een artikel te zien waarin geclaimd werd dat;

‘Per jaar overlijden ongeveer 1 miljoen mensen aan de gevolgen van malaria, niemand minder dan het Rode Kruis die daar exact van op de hoogte is. Langer dan 10 jaar negeert men op de burelen van het Rode Kruis de beweringen over MMS, namelijk dat het binnen 24 uur, zonder bijwerkingen, malaria volledig geneest.”

Aangezien de website door de criticasters als een complotten website gelabeld werd was ook mijn mening gekleurd. Het kan toch niet dat we een ziekte kunnen genezen die zoveel slachtoffers per jaar maakt? afijn mijn commentaar in 2014 was cynisch te noemen.

Podcast van Pete Evans met Andreas Kalcker

Ik kende Pete Evans toen hij een host was bij My Kitchen Rules, maar in 2020 werd hij door het Australische netwerk waar hij voor werkte aan de kant gezet. Heel begrijpelijk want hij claimde onder andere dat je gezonder blijft als je ook gezond eet… Dat soort mensen zijn “natuurlijk” gevaarlijk en daar wilden ze niet mee geassocieerd worden… Aangezien Pete Evans veel mensen heeft geïnterviewd die nuttige dingen te vertellen hebben was ik alle podcasts aan het luisteren. En daar kwam een podcast met Andreas Kalcker voorbij die het over Chlorine Dioxide heeft wat oa in Bolivia door de regering aanbevolen werd om te gebruiken tegen een potentiële Corona infectie. (luister hier op mijn soundcloud) Ik geloof niet in toeval en de dingen die voorbij komen hebben een reden. Vandaar dat mijn aandacht getrokken werd om deze twee dingen te bekijken en heb ik eventueel een reden om mijn mening te herzien.

Podcast van Pete Evans met Kerri Rivera

Ondertussen was ik toch het artikel over het Rode Kruis ,wat naar Oeganda gaat om MMS te gebruiken om Malaria te genezen, eens uitgebreid gaan lezen en onderzoeken. Er zitten zelfs filmpjes bij waarbij Leo Koehof met Rode Kruis medewerkers Oegandezen aan het behandelen zijn die Malaria hebben. ( YT verwijderde de filmpjes – Bekijk zeker !)
Van de 154 mensen werden ze, op 14 na, allemaal van malaria genezen. De 14 uitzonderingen hadden niet bv niet alles opgedronken. Deze mensen kregen nogmaals de volle dosis van 18 geactiveerde druppels in een glas water te drinken en bleken na 24 uur ook genezen. Malaria is dus 100% te genezen! Apart hè?

Het verhaal bracht me verder “down the rabbit-hole” toe er een podcast met Kerri Rivera langs kwam (opent een link naar mijn soundcloud). Deze dame vertelde over een andere ziekte die de meeste mensen als “niet te genezen” betittelen. Kerri noemt het dan ook geen ziekte. ze noemt het; “het syndroom wat Autisme genoemd word” Mijn broek zakte nog verder af. Wát? Autisme genezen? Kan dat?

Kerri Rivera verteld dat er met haar manier van behandelen al meer dan 800 mensen uit de staat van “Autisme” heeft gehaald. En ze gebruikt hierbij ook Chlorine Dioxide. Het is een sterke oxidant die in dit geval de zware metalen, die oa de oorzaak van autisme zijn, helpt af te breken en dan af te voeren op natuurlijke manier.

De links naar de podcasts zijn naar Podbean waar je de eerste 30 minuten kan beluisteren. Ondanks dat ik er geen fan van ben, de hele afleveringen zijn te vinden op het platform van Pete Evans, samen met waardevolle documentaires en adviezen over het Keto dieet. Pete is tenslotte een bekende Top Chef Kok, je zou het bijna vergeten 🙂 Kijk op Evolvenetwork.tv

Wat is Chlorine Dioxide en noemen ze het The Universal Antidote ?

Aangezien ik een wetenschappelijke en exacte achtergrond heb onderzoek ik alles. Vooral in dit geval omdat ik eerst een andere kijk op hetzelfde onderwerp had. Ik zal je nu niet vermoeien met de exacte werking en de voordelen van Chlorine Dioxide. Aangezien er zoveel voordelen zijn kan het zoveel verschillende kwalen verhelpen en noemen ze het ondertussen The Universal Antidote. Curious Outlier heeft bv een Telegram kanaal waarop er veel getuigenissen worden gedeeld dat Chlorine Dioxide voor hun ziekte heeft gewerkt.

Zo zijn er ook uitspraken van de ongelovigen die je om je oren krijgt als je erover praat. Kennen we President Donald J. Trump nog die in het begin van de Corona periode een opmerking gaf in een persconferentie – “dus als we bleek drinken dan dood dat corona?” Het typisch geval van de klok en de klepel. Nee Chlorine Dioxide is geen bleek… maar dood wel alle virussen, bacteriën, schimmels en parasieten.

Als deel van mijn persoonlijke process heb ik online cursussen gevolgd om het volledig te begrijpen hoe het werkt. Als je Chlorine Dioxide op de huid gebruikt dan word dat vaak samen met DMSO gebruikt. DMSO is een natuurlijke stof die makkelijk door de huid heen gaat, vandaar dat het bv magnesium olie of Chlorine Dioxide beter laat werken.

Omdat het niet makkelijk volledig te behandelen is in een blog post geef ik ondertussen zelf lezingen over Chlorine Dioxide en DMSO. Natuurlijk zijn mensen gebaat bij betere voorlichting, deze website wil die ook graag geven. Voor vragen omtrent Chlorine Dioxide en DMSO of de lezingen kan je me natuurlijk een bericht sturen !

Natuurlijk waardeer ik jullie commentaar onder de post, in de mail en deel het bericht met je vrienden. Hiermee verbinden we en leren we van elkaar ! Als ik je hiermee waardevolle informatie heb gegeven dan is het leuk om dat ook terug te ontvangen. Door een bijdrage te doen kan me steunen. Dit kan in de vorm van jouw tijd, talent of door een donatie om mijn reis “op weg naar beter” mogelijk te blijven maken.

 

bezoek de Donatie pagina voor meer opties.

(*disclaimer: Niets op deze website is bedoeld als een medisch advies. Het is niet de de bedoeling om de indruk te geven dat een mening ook waarheid is. Mijn visie , of die van anderen die ik vermeld, geven geen waarheidsclaim of zijn bedoeld om mensen die een andere mening hebben te kwetsen. )

 

Hi There 👋

Krijg de laatste berichten en speciale berichten voor alléén mensen op deze lijst !

We don't send spam! Read our privacy policy for more info

Dit bericht is geplaatst in Natural Medicine met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef jou reactie hier:

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.