Wil je je beschermen tegen straling ?


Uit meerdere onderzoeken is bekend dat straling effect heeft op ons lichaam. Dit is niet zo vreemd omdat we zelf “Elektrische” wezens zijn. Daarom zijn er tegenwoordig ook overal kastjes met een defibrillator om te gebruiken als iemand een hartstilstand heeft. Door toedienen van een schok kan het hart weer zelfstandig gaan kloppen. Ook word er vaak gerefereerd aan het feit dat in ons lichaam alles een Frequentie heeft. De definitie van Frequentie is het aantal keer per seconde dat stroom van richting verandert. Dus of we nu Electrisch of Frequentie gebruiken, eigenlijk hebben we over het zelfde. En alles wat een Frequentie heeft ( WiFi, 3,4,5G, de Magnetron, Bluetooth, Batterijen,  Elektrische Auto’s ) heeft in meer of mindere mate invloed op de balans van ons lichaam.

Straling is overal om ons heen. Of we nu willen of niet we hebben er mee om te gaan.

EMF staat voor electromagnetic fields. Er bestaat zowel natuurlijke als onnatuurlijke EMF. Onnatuurlijke EMF is onder andere afkomstig van wifi- en 3G, 4G en 5G en zendmasten of hoogspanningsmasten en wordt ook ‘Elektrosmog’ of ‘straling’ genoemd. De laatste jaren heeft het lichaam te maken gekregen met een enorme toename aan onnatuurlijke straling, zowel in hoeveelheid als kracht.

Wat doet de EMF HEALTH CARD voor je?

De EMF Health Card beschermt jou tegen Elektrosmog. De kaart geeft jou  een zeer sterk natuurlijk harmonisch veld welke de eventuele effecten van Elektrosmog neutraliseert, altijd en overal. In de praktijk blijkt dat de kaart ervoor zorgt, dat de hoog sensitieve personen (HSP) weinig tot geen negatieve effecten van elektrosmog meer ervaren. De kaart veranderde hun leven. Personen, die niet weten of ze last hebben van elektrosmog, ervaren beter slapen, fitter opstaan,  meer energie en zijn meer ontspannen. Kinderen, maar ook dieren voelen een rustgevende werking.

Hoe werkt de kaart?

De gepatenteerde HQR-technologie (metalen binnenwerk) in de EMF Health Card is te vergelijken met een veelvoud aan stemvorken, waarvan de werking vervolgens vele malen worden versterkt. Deze slimme kaart gebruikt de energie (millivolts) van de bestaande straling. De HQR-tech creëert een sterk harmonisch elektromagnetisch veld welk als hoofddoel heeft om de structuur in het lichaamswater te herstellen. Dit gestructureerde water is jouw beschermend vest tegen Electrosmog. Hoe meer Electrosmog hoe sterker de kaart werkt.

Klik op het plaatje hieronder om meer te lezen over de EMF Health kaart :

Klik om meer te lezen over de EMF Kaart

 

 

Verbind je, onderzoek de informatie die je hoort, denk na, heb lief en ga met licht en liefde geven door het leven !

Natuurlijk waardeer ik jullie commentaar hierover onder de post of in de mail en deel het bericht met je vrienden. Hiermee verbinden we en leren we van elkaar ! Je kan me steunen door donaties om mijn reis “op weg naar beter” mogelijk te maken.

 

bezoek de Donatie pagina voor meer opties.

(*disclaimer: Niets op deze website is bedoeld als een medisch advies. Het is niet de de bedoeling om de indruk te geven dat een mening ook waarheid is. Mijn visie , of die van anderen die ik vermeld, geven geen waarheidsclaim of zijn bedoeld om mensen die een andere mening hebben te kwetsen. )