Sta Op Voor Vrijheid

Deze video boodschap heeft me geïnspireerd om een Nederlandse versie te maken. Laten we positief blijven en het juiste blijven kiezen. In een tijd waarin we min of meer gedwongen worden om een kant te kiezen, kies ik voor vrijheid. Ik kies voor mezelf en daarmee voor alle mensen op deze aarde.

Het begint met het maken van de juiste keuze en deze vol te houden, zelfs als het moeilijk is en je soms verliest wat je had.

 

transcript

Hallo allemaal, hier is een boodschap van Patrick. Foster Gamble had een heel eenvoudige boodschap: Sta voor vrijheid. Gehoorzaam niet.

Heb je gemerkt dat niemand spijt heeft van het niet krijgen van het COVID-biowapeninjectie? Maar het komt terug. Gehoorzaam niet.

Alleen vijanden van gezondheidsvrijheid censureren open debat. Ze worden ontmaskerd, hun verhaal is achterhaalt. Gehoorzaam niet.

Nu proberen ze de mRNA-genocidale gifstoffen in ons lichaam te krijgen via de groenten, fruit en dieren die we eten, evenals via aerosolspray met vliegtuigen in de lucht. Er komt steeds meer bewijs dat het in de kern van onze genen terechtkomt en onze DNA-generaties lang kan veranderen. Ze proberen de door de mens veroorzaakte oplichterij van de opwarming van de aarde te gebruiken om koolstofbelastingen, Agenda 2030, lockdowns van 15 minuten in steden, en meer te rechtvaardigen. Mensen worden wakker en weerstaan deze globalistische dwang. Gehoorzaam niet.

Ze falen in hun pogingen om wapens in Amerika in beslag te nemen, maar ze proberen het nog steeds. Gehoorzaam niet.

Bill Gates en de Chinese Communistische Partij proberen een WHO Global ID VAX-paspoort op te leggen om controle te krijgen over alle mensen en landen. Gehoorzaam niet.

Ze proberen binnenkort een digitaal centraal banksysteem met fiatgeld te installeren om al onze middelen te controleren, en een sociaal kredietsysteem zoals in China om ons reizen en gedrag te manipuleren. Nigeria heeft het al afgekeurd met slechts 2% naleving van de gehele bevolking. Gehoorzaam niet.

Ze blijven verkiezingen manipuleren en verwelkomen miljoenen illegale migranten om klassieke waarden van Amerika en ook in Europa, te vernietigen. De BRICS-landen voegen landen toe, schakelen over naar door goud gedekte valuta en verminderen hun afhankelijkheid van de dollar. De VS heeft een schuld van $33 biljoen en blijft nepgeld drukken, wat richting hyperinflatie gaat. Denk aan Venezuela, Zimbabwe, de Weimarrepubliek. De sociopathische cabal verliest op elk groot strijdtoneel, wat hen nog wanhopiger maakt.

Zullen ze een Marburg-pandemie lanceren met 80% mortaliteit?
Zullen ze een wereldwijde cyberaanval uitvoeren om het internet over te nemen?
Onze voedsel- en watervoorziening afsnijden?
Een nucleaire aanval lanceren met Rusland of China?

Wees duidelijk, ze zijn moordlustig, suïcidaal en zonder berouw. Ze zullen nergens voor stoppen. Het is aan ons om de waarheid bloot te leggen, de krankzinnige daders overbodig te maken en alle welwillende wezens te bevrijden.
Sta voor vrijheid, als individu, met je vrienden, familie, gemeenschap, je collega’s. Dit is het meest kritieke moment in de geschiedenis voor de toekomst van de mensheid. Utopia of vergetelheid, politiestaat of soevereiniteit, een laars op onze nek of een bloeiende, creatieve soort op een bloeiende planeet. Gehoorzaam niet.

Sta voor waarheid en vrijheid, zelfs als je stem trilt, of als het sommige van je oude vriendschappen met mensen die het nog niet begrijpen, bedreigt. Onthoud, op de lange termijn blijft de waarheid overeind en liefde overwint.

We kunnen dit doen.

Hi There 👋

Krijg de laatste berichten en speciale berichten voor alléén mensen op deze lijst !

We don't send spam! Read our privacy policy for more info

Dit bericht is geplaatst in Op weg naar Beter met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef jou reactie hier:

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.