De detox ervaringen

 

De Voorbereiding

In de voorbereiding heb ik de darm detox met diatomeeënaarde gedaan. Die duurt best lang. Eerst 10 dagen DE aarde, 7 dagen rust en dan weer 10 dagen de DE aarde gebruiken. Je neemt dagelijks 1 tot 2 theelepels in water 1 uur voor ontbijt en avondeten. Een voordeel wat je merkt is dat je ontlasting elke dag hetzelfde is qua samenstelling. Ook krijg je hardere nagels die harder groeien door de silica die in de DE aarde zit. Ik heb geen nadelen gemerkt tijdens het gebruik van DE aarde.

 

In de laatste week voor de detox heb ik 2 manieren gecombineerd. Andreas Moritz adviseert om 6 dagen voor die tijd 1 liter appelsap per dag te drinken. Dit om mogelijke stenen soepeler te maken. Ik doe dit ook maar vermijd de suikers in appelsap en heb 2 x 4 eetlepels Apple Cider Vinegar per dag gebruikt, Volgens protocol gebruik je 10 dagen voor de detox “Dandelion Tea” om de lever te helpen ontgiften.

10 dagen DE aarde – 7 dagen rust – 10 dagen DE aarde
10 dagen voor de Detox dag drink je Lever Detox Thee
6 dagen voor de Detox dag ga je ook 2×4 eetlepels ACV nemen.
Hoe je dit het beste kan doen lees je onder het menu DETOX

De werkelijke detox dagen

Vandaag is de dag zelf ( zaterdag 2-9-2023 ) en dan begin je met zo min mogelijk vet de dag ervoor en met het eten tot middaguur. Ik heb een lekkere smoothie genomen en nog een beetje havermout voor de lunch.

Om 18:00 uur de eerste lading Epsom salt … neem de pillen als je de smaak niet aan kan… ik neem 15 gram Epsom Salt in lauw warm water. Zo erg is de bittere smaak ook weer niet.

Om 20:00 de tweede 15 gram Epsom Salt

om 21:45 is het zover voor de Vet Bomb Je neemt 1/2 kopje biologische olijfolie en het sap van 1 biologische rode Grapefruit. Goed schudden voor 20 seconden dat je een homogene substantie krijgt. Opgedronken met 2 Capsules van zwarte walnoot en 6 L-Ornithine-capsules en dan “snel naar bed” om op je rechter zijde te beginnen voor de eerste 30 minuten.

Ik voelde het rommelen in de buurt van de maag / lever en nogal zwaar worden. Na een korte tijd viel ik gewoon in slaap. Gedurende de nacht moet ik er normaal ongeveer om de 2 a 3 uur uit om de benen te strekken en te plassen, heel irritant dat zeker. Nu ook maar wat opviel is dat de bal van mijn voeten blijft plakken aan het laminaat. Dus ik heb plaatselijke “natte” voeten. Dit kan aangeven dat er een soort van detox actie aan de gang is waar onder de voeten het “gif” eruit komt..

Om 06:00 wakker geworden om wederom 15 gram Epsom Salt te nemen. En weer snel naar bed gegaan om nog een paar uurtjes te pakken. Ik merk dat mijn lichaam het zwaar heeft en ik heb duidelijk minder energie.

Om 08:00 eruit en de 4e keer 15 gram Epsom Salt genomen en weer naar boven voor de standaard kleine zittende enema met CDS, douchen en tandenpoetsen. Nu ben ik de post update aan het schrijven en overweeg ik om nog een dosis Epsom Salt te nemen als ik om 10:00 nog geen diaree heb. Ik neem dus nog 1x 15 gram Epsom Salt en ga relaxen.

Ik ben nog nooit blij gewest om aan de diaree te zijn, maar de rommel moet vandaag echt uit mijn lichaam ! joepie.

Om een uur of 16:00 was mijn buik redelijk normaal. De vorige keer dat ik een lever detox heb gedaan was het grote verschil dat ik ineens zoveel beter sliep en meer uitgerust wakker werd  – op naar een goeie nacht

Wil je alles over de Lever en Galblaas detox nalezen dan klik je hier

 

 

Hi There 👋

Krijg de laatste berichten en speciale berichten voor alléén mensen op deze lijst !

We don't send spam! Read our privacy policy for more info

Dit bericht is geplaatst in Op weg naar Beter met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef jou reactie hier:

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.