test

Binnenkort ga ik weer naar een behandelaar in Amsterdam die me goed geholpen heeft in het begin. Door verschillende oorzaken kon ik de behandeling niet voorzetten, maar de belangrijkste was wel de hoeveelheid geld die het kost. Zoals ik vaker heb gehoord zijn de ziekenkosten verzekeraars niet echt er op uit om iets te vergoeden waar je wellicht wel betere van word. Ik spreek helemaal op eigen ervaring wat ik meegemaakt heb met het willen opzetten van een Reiki praktijk.

momenteel neem ik in:

[newsletter_lock]

Multi Magnesium ( 7 soorten Magnesium + Vitamine C )
Krill Oil ( Omega 3 met EPA en DHA )
Vit D3 + K2 (20.000 I.E.)
Vit B complex ( B1,B2,B3,B6,B7,B9 en B12 )
NAC (N-acetyl cysteine met Selenium en Molybdenum)
Spirulina

Patrick Bömer (m), 6 jul 1964 om 17:46 , Harderwijk, NETH
Kreeft – Draak ascendant Boogschutter – Bloedgroep A+

 

Welkom bij Energise-Me, Praktijk voor natuurgeneeskunde.

Werkwijze:
We testen op zware / toxische metalen, mineralen en vitaminen met een Oligoscan fotospectrometer. De celwaarden worden optisch gemeten, en celwaarden zijn relevanter dan bloedwaarden. Deze methode is veel goedkoper dan bloedonderzoek, heeft onmiddellijk resultaat, en toont direct 21 mineralen, 15 zware metalen, en 7 vitamines.
Deze informatie is geweldig breed, en helpt enorm om klacht naar oorzaak te kunnen herleiden. Als jouw bloedgroep niet bekend is, doen we een bloedgroepbepaling, met een druppeltje bloed uit de vinger.
Nadien kijken we met Quest9 Biofeedbacksysteem naar pathologie, ziektebeelden,  chronische vermoeidheid, pijn, parasympatisch zenuwgestel, stress-factoren, neurotransmitters, aminozuren, nervus vagus, allergenen, ontstekingen, celgedrag, spijsvertering, PMS, bloedcirculatie, vaccinatie belasting, alle organen, emotionele blokkades, dr. Hamer trauma beeld, etc etc. Vervolgens behandelen we eerst met de Quest9 de gevonden afwijkingen.
De Quest maakt gebruik van electrodes op polsen, enkels en voorhoofd, en scalaire golven.

We behandelen de belangrijkste afwijkingen soms ook met de Starlight biofotonenmachine. Dit apparaat geeft frequenties door over glasvezel naar kristal.

We bespreken levensstijl aanpassingen in voeding, supplementen en genotsmiddelen. Je krijgt de nodige supplementen meteen mee naar huis, zodat je direct oplossingsgericht aan de slag kan.
Meestal zijn we dan ca 1,5 – 2 uur verder en is de sessie voorbij.

Vervolgbehandelingen met Rife, Tesla plasmabuizen, Quest9, bio-fotonen, waterstof/zuurstof inhalatie therapie zijn zinvol als er belangrijke afwijkingen gevonden zijn.
Ga er vanuit dat je gemiddeld nog 2x op herhaalconsult komt om te controleren hoe de progressie is, en om de behandeling te voltooien. Vervolgbehandelingen duren 1,5 – 2 uur.

Je krijgt een pdf rapport per email van so-check / oligoscan, en een beknopt handgeschreven rapport van de andere data.
je krijgt ook voedingsadvies, en een voorstel voor supplementen, voorstel voor opvolging, en doorverwijzing waar van toepassing.

Supplementen waar mogelijk vrij van vulmiddelen, bio.
Deze worden met bio feedback en fotospectrometrie persoonlijk uitgemeten.

Tarieven natuurgeneeskunde bij Energise-Me
Complete intake 1,5 – 2 uur incl. behandelingen € 250,-
Oligoscan, Quest9 en biofotonentherapie.

Vervolgbehandelingen 1,5 uur Quest9 en biofotonentherapie € 150,-

Consult 60 min met alleen Oligoscan  € 150,-

Planningswijzigingen aub minimaal 48 uur op werkdagen voor afspraak.
Niet nagekomen afspraken worden doorberekend met € 100,-
(alleen als er geen ander ingepland kan worden op jouw plek).

additionele therapie:
Tesla Lakhovsi behandeling € 30 na intake
Tesla Rife Phanotron plasma behandeling € 30 na intake
Rife plasma behandeling € 60,- na intake
Tesla voetreflex sessie € 60,- na intake.
Thermotherapie sessie € 30,- na intake.
Bloedgroep bepaling € 30,-

Betalen:
Cash, Florijn of pin.

afspraak gemaakt

 

Ik ga je helpen om disbalansen op te sporen, en deze waar mogelijk te herstellen.

Voor de afspraak is het handig als je een lijstje met klachten maakt, (email) en als je weet welke supplementen je al in huis hebt,
als je weet wat jouw bloedgroep en geboortetijd is.
(als je deze niet kan achterhalen is er geen probleem)

Tijdens de metingen hebben we de blote huid van vingers, de polsen, het voorhoofd en de enkels nodig, sierraden en panty zijn dan niet handig om te dragen. Make-Up producten op het voorhoofd aub weglaten.

Zet jouw telefoon op vliegtuigstand of uit, en zorg dat deze minimaal 3 meter van jouw lijf verwijderd is tijdens de metingen.
Aantekeningen maken op papier dus.

Gebruik aub geen parfum.
Kinderen of huisdieren meenemen verstoren jouw sessie, beter van niet.

Behandelingen werken altijd ontgiftend, zorg dat je lekker veel water drinkt al voor dat je komt. Eet geen grote maaltijd vlak voor een afspraak.

Planningswijzigingen aub minimaal 48 uur op werkdagen voor de afspraak.
Niet nagekomen afspraken worden doorberekend met € 100,-
(alleen als er geen ander ingepland kan worden op jouw plek).

Parkeren gaat overdag vrij goed voor de deur, de kosten zijn € 4,50 per uur. Er wordt frequent gecontroleerd met camera auto’s.
Tram 12, 13, en 14 brengen je ook heel dichtbij.

[/newsletter_lock]

Reken erop dat onze afspraak ca 1,5 – 2 uur duurt. Tijdens de afspraak wordt er eerst ca 30 minuten gemeten, dan worden er hypothesen getoetst, daarna wordt er doorlopend behandeld op 8 tot 12 gelijktijdige sporen welke gewisseld worden zodra de maximale output per onderdeel bereikt is. Daarbij komen aan bod : pathologie, emotionele stressoren, nervus vagus, parasympatisch en sympathisch zenuwgestel, trauma, allergie, voedselintolerantie, hormonen, pms, zware metalen, schimmels, parasieten, bacteriën en virussen, deze worden specifiek op maat behandeld met de Quest9 door middel van biofeedback, en soms ook met de Starlight bio-fotonenmachine.

Tijdens onze afspraak probeer ik beperkt te praten om een goede focus te behouden.

neem mee:
Een leesboek en een aantekeningenboekje / pen